Ons Verhaal - Ibiza Mode | Ibiza Vibe

Jouw Online Bestemming voor Ibiza Stijl en Bohemian Mode

Ontdek de vrije geest van Ibiza met onze exclusieve collectie kleding en accessoires, ontworpen om de zorgeloze charme van het eiland te weerspiegelen.

Bij Ibiza-Vibe.nl zetten we ons in voor het aanbieden van kwalitatief hoogstaande en duurzame kleding. Onze collecties zijn niet alleen stijlvol, maar zijn ook gemaakt om lang mee te gaan. We onderhouden nauwe samenwerkingen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten en ontwerpers om ervoor te zorgen dat elk item in onze collectie voldoet aan onze strenge criteria voor kwaliteit, comfort en ethische productie.

We zijn trots op het bieden van een uitzonderlijke winkelervaring aan onze klanten. Vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je jouw nieuwe Ibiza-stijl kleding ontvangt, streven we ernaar dat je je gewaardeerd, ondersteund en geïnspireerd voelt. Ons toegewijde team van klantenservice medewerkers staat altijd klaar om je te assisteren met eventuele vragen of zorgen, en we doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Ontdek Onze Passie voor Ibiza Mode

Bij Ibiza-Vibe.nl delen we een diepe liefde voor de unieke Ibiza stijl, geïnspireerd door de ontspannen, avontuurlijke sfeer van het eiland. Ons doel is om deze bohemian chic naar Nederland te brengen, direct naar jouw garderobe.

Dus, waarom nog wachten? Duik in de wereld van Ibiza-Vibe.nl en laat je meeslepen door de zorgeloze, kleurrijke en stijlvolle kleding, geïnspireerd door het prachtige eiland Ibiza.

Onze Inzet voor Duurzaamheid en Kwaliteit

Ibiza-Vibe.nl staat voor duurzame mode. We selecteren alleen de beste materialen en werken samen met fabrikanten die onze visie op ethische productie delen, zodat jij mode kunt dragen die niet alleen mooi maar ook verantwoord is.

Een Belofte van Uitstekende Klantenservice

Ervaar onze toewijding aan klanttevredenheid, van de gebruiksvriendelijke website tot snelle levering en ondersteuning bij elke stap. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Over Ibiza Vibe

Leer meer over ons bedrijf, onze missie en de manieren waarop we streven naar een positieve impact op de mode-industrie en onze gemeenschap. Bij Ibiza Vibe draait alles om het vieren van de vrijheid en schoonheid van Ibiza-stijl mode.

Ibiza-Vibe.nl is ontstaan uit een groep enthousiaste mode- en reisfanaten die betoverd werden door de unieke sfeer van Ibiza. De ontspannen, vrolijke en avontuurlijke vibe van het eiland wordt perfect weerspiegeld in de karakteristieke Ibiza-stijl kleding.

Gedreven door de wens om deze zonnige, bohemian stijl naar Nederland te halen, hebben we Ibiza-Vibe.nl in het leven geroepen. Onze webshop presenteert een zorgvuldig geselecteerde collectie van Ibiza jurken, tunieken, accessoires, en meer, waardoor jij de vrijheid en het plezier van de Ibiza stijl kunt omarmen, ongeacht waar je je bevindt.

Klantenservice Onze klantenservice is beschikbaar op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag: gesloten

E-mailadres: info@ibiza-vibe.nl

Telefoonnummer: +1 782-985-4173

Bezoek ook onze contactpagina voor meer informatie.

Sociale media: Facebook, Instagram

Bedrijfsinformatie We hanteren gecodeerde SSL-beveiliging om jouw gegevens 100% veilig te houden.

KvK-nummer: BE 0793.593.820

E-mailadres: info@ibiza-vibe.nl

Telefoonnummer: +1 782-985-4173

Fysiek adres: Boulevard Frères Orband 44a, 4000 Liège, België

Heb je nog vragen?

Bekijk onze Veelgestelde Vragen of neem contact op via onze contactpagina.